Udskiftning af vinduer og døre

Trænger huset til at få skiftet vinduer og døre, er vi den rette til at udføre opgaven. Hos SL-Byg har vi mange års erfaring med udskiftning af vinduer og døre til fordelagtige og konkurrencedygtige priser. Montering, reparation og almindelige vedligeholdelse af dine døre og vinduer, udfører vi også.

Vi tilbyder udskiftning af følgende:
Hængsler
Nedbrudt træ
Termoruder
Glaslister
Tætningslister

Udskiftning af vinduer for private og erhverv

Vi hjælper både privat- og erhvervskunder i Lystrup, Egå, Risskov og andre områder såvel som udenbys og i lokalområdet.

Ingen opgave er for stor eller for lille til os, vi varetager mindre rutineopgaver og større atypiske og udfordrende opgaver.

Vi leverer altid et stykke kvalitetsbevidst arbejde uanset opgavens omfang, fordi vi går op i vores arbejde, som ikke kun er et stykke arbejde men også en passion, som vi har for tømrerfaget.

Prisen på nye vinduer

Udskiftning af vinduer og prisen heraf kan variere meget. Alt efter hvor mange vinduer skal skiftes, vil prisen variere.

Hvis udskiftningen kræver stillads, længere kørsel til eller fra opgaven og lignende vil opgaven sandsynligvis blive dyrere. At sætte en pris på et “ukendt” projekt er altid svært.

Kontakt os derfor på tlf. 86 24 24 54, hvis du vil modtage et uforpligtende tilbud på udskiftning af vinduer eller døre, så kan vi medtage de forhold, som gør sig gældende for kun dig og derfra give dig en fornuftig pris på opgaven.

Du er også velkommen til at kontakte hos via. kontaktformularen.