Forlæng tagets levetid

Du kan forlænge dit tags levetid med flere år, hvis du sørger for at vedligeholde og renovere dit tag.

Det kan være en rigtig dyr fornøjelse at få lagt helt nyt tag. Men en tagrenovering koster omkring en femtedel af et nyt tag, så det kan måske være at overveje i stedet for nyt tag.

Udover at være en billigere løsning sikrer tagrenovering dig også de følgeskader, der kan komme, når vandet får lov til at trænge ind i tagkonstruktionen og måske resten af huset.

Hos SL-Byg har vi stor ekspertise inden for alle tagtyper både naturskifertag, tegltag og tagpap.

Vi kan varetage følgende:

Montering af undertag
Lægning af teglsten
Etablering af isolering
Udskiftning af tagrender
Udskiftning af skotrender
Udskiftning af nedløb
Nedrivning af eksisterende tagbeklædning
Opretning af spær
Forhøjelse af tag

Tagrenovering for private og erhverv

Hos SL-byg tilbyder vi tagrenovering til både private og erhverv i Lystrup, Egå, Risskov og andre områder såvel som udenbys og i lokalområdet. Både mindre rutineopgaver og større og mere udfordrende opgaver varetager vi.

Vi leverer altid et stykke kvalitetsbevidst arbejde uanset opgavens omfang, fordi vi går op i vores arbejde, som ikke kun er et stykke arbejde men også en passion, som vi har for tømrerfaget.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

I nogle situationer kan man ikke kommer udenom, at taget bare er slidt ned. Hos SL-Byg kan vi også lægge et nyt tag, hvis der er behov for dette. Naturligvis giver vi et fair tilbud på opgaven til en fordelagtig pris.

Kontakt os på tlf. 86 24 24 54, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på renovering a dit tag eller lægning af helt nyt tag. Du kan også kontakte os via. kontaktformularen.