Renovering af hus i Lystrup og Risskov nær Aarhus

Hos os ved SL-byg laver vi renoveringer for både private og erhverv i både lokalområdet såvel som udenbys. Når det gælder renoveringsarbejde og alt andet tømrerarbejde har vi mange års erfaring, og vores referencer spænder vidt.

Vi tilbyder følgende:
Tagrenovering
Loftsrenovering
Gulvrenovering
Renovering af køkken
Renovering af badeværelse
Renovering af hus

Ingen renovering er for lille eller stor

Der ikke er nogle renoveringer, der er for små eller for store. Det er uden betydning, om det er en lille skade på et tag, et badeværelse der skal renoveres, et helt hus eller en hel erhvervsbygning.

Vi ved, at de mindste skader er kritiske, hvis de ikke renoveres. Renovering varetaget af os involverer alt, hvad der kan udbedres med godt håndværk og professionelt tømrerarbejde til en fair pris.

SL-Byg prioriterer at vores kunder altid bliver tilfredse med resultatet af vores arbejde, så derfor har vi altid god kommunikation med kunden før, under og efter projektet, og vi lytter til vores kunders ønsker, så vi altid kan levere det bedste resultat.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Uanset renoveringens størrelse, kan du altid kontakte SL-byg på tlf. 86 24 24 54 og få et uforpligtende tilbud på din renovering.

Vi har et godt samarbejde med underleverandører, og vi påtager os derfor gerne totalentreprisen på større renoveringsprojekter. Rådgivning vedrørende renoverings- eller byggeprojekter tilbyder vi også, så du kan få den mest optimale løsning på dit projekt.

Tøv ikke med at kontakte os enten via. telefon eller vores kontaktformular, vi sidder klar til at hjælpe dig.