Tagrenovering

Vi har stor ekspertise inden for alle former for tagarbejde lige fra større udskiftninger af tage til mindre tagrenoveringer, og det gælder alle tagtyper såsom naturskifertag, tegltag og tagpap.

En tagrenovering kan inkludere montering af undertag, lægning af teglsten og etablering af isolering samt udskiftning af tagrender, skotrender og nedløb. Vi kan også varetage renovering af skorsten og malerarbejde.

Dermed kan vi også påtage den fulde opgave med blandt andet nedrivning af eksisterende tagbeklædning, opretning af spær eller forhøjelse af tag.

Gulv

Vi er vant til at arbejde med mange forskellige typer materialer. Gennem tiden har vi oparbejdet erfaring med mange forskellige materialer fra mange forskellige leverandører og mærker.

Vi kan også hjælpe dig med at udvælge materialer, så du er sikker på det lever op til dine krav og forventninger.

Reparation og vedligehold af gulve

Har du et gammelt slidt gulv, som trænger til en opfriskning.
Vi kender alle typer gulve og ved, hvordan det skal behandles. Det samme gælder, hvis dit gulv har fået en skade – vi kan altid tilbyde dig en god løsning, som gør dig tilfreds.

Tilbygning

Har du planer om at bygge nyt hus eller at få udvidet boligen med en ekstra tilbygning? Vi løser både små og store ny- og tilbygninger – alt lige fra bygning af nyt hus, bygning af garage eller opførelse af ny flot havestue.
Vi har erfaring med store såvel som små opgaver:
Parcelhuse
Rækkehuse
Legehuse
Erhvervsejendomme
Carporte og garager
Enkelt- og flerplanshuse

Tilbygning til din bolig

Vi samarbejder med en lang række leverandører og håndværkere – dermed sikres du en tilbygning eller nybygning i høj kvalitet.Vi samarbejder med en lang række leverandører og hånd-værkere, og kan forestå opførslen af mange forskellige typer bygninger.

Vores samarbejde inkluderer elektrikere, vvs’ere og andre specialister, som alle er valgt på baggrund af deres høje kvalifikationsniveau.