Lad SL-Byg står for jeres nybyg

Hvis I drømmer om at bygge nyt hus, er I kommet til den helt rigtige. Hos SL-Byg hjælper vi både private og erhverv med at bygge nyt.

I nybyggeri tager vi os naturligvis gerne af hovedentreprisen. Vi har et netværk af gode underleverandører, som har lige så meget erfaring og passion, som vi selv har. Samarbejdet består af både elektrikere, vvs’ere og andre specialister, som alle er valgt på baggrund af deres høje kvalifikationsniveau, så vi kan garantere nybyggeri i topklasse.

Ingen opgave er for lille eller for stor for os, og vores referencer taler for sig selv, når vi både udfører mindre arbejde for privatkunder og større byggeprojekter for erhvervskunder.

Se vores referencer her.

Mange års erfaring med nybyggeri

SL-Byg har fået mange boligdrømme til at gå i opfyldelse gennem årene. Vi ved, at det altid er kunden, der er i fokus, når vi står for nybyg. Alt bliver derfor tilrettelagt efter kundens ønsker og behov, så vi kan stå for at få skabt dit drømmehus.

Derfor kan du trygt lade os stå for opførslen af jeres nye hus eller erhvervsbygning.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Ønsker du et uforpligtende tilbud på nybyggeri, kan du altid kontakte SL-byg på tlf. 86 24 24 54. Vi har et godt samarbejde med underleverandører, og vi påtager os derfor gerne totalentreprisen på større byggeprojekter.

Læs om totalentreprise her.

Rådgivning vedrørende bygge- eller renoveringsprojekter tilbyder vi også, så du kan få den mest optimale løsning på dit projekt. Tøv ikke med at kontakte os, vi sidder klar til at hjælpe dig.