Derfor skal du vælge os som totalentreprise

Dine fordele ved en totalentreprise er at du har nogle, der står for at administrere dit byggeprojekt.

Med os som totalentreprise vil vi sørge for at bevare overblikket for dig og stå for kontakten til alle de forskellige underleverandører i byggeprojektet. Det giver dig tid til ting, der er vigtigere for dig.

Hvis du har spørgsmål til projektet ved du også, at det er os som totalentreprisen, du skal kontakte vedrørende spørgsmål. Vi holder hovedet koldt under dit byggeprojekt, og vi sørger for, at det kommer sikkert i mål.

Totalentreprisen er derfor en løsning for dig, som ønsker et simpelt forløb og en veludført og effektiv byggeproces.

Kvalitetsbevidste underleverandører

Vi samarbejder altid med de allerbedste, mest kompetente og dygtigste underleverandører. Arbejdet de udfører, står vi inde for som totalentreprise, hvor vi i samarbejdet har både elektrikere, vvs’ere og andre specialister, som alle er valgt på baggrund af deres høje kvalifikationsniveau.

Erfaring som totalentreprenør

Hos SL-Byg har vi en masse erfaring fra tidligere byggeprojekter, og bare for at nævne nogle har vi stået for opførsel af Q8 tankstationen ved Haarup i Silkeborg, ombygning af elevatortårne ved Risskovbrynet og mange flere byggeprojekter, har vi også på samvittigheden. Se flere af vores tidligere projekter her.

Totalentreprise til private tilbyder vi også – for ingen projekter er for små eller for store for os.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Hvis du ikke er overbevist om, at det er os, der skal være din totalentreprenør, så giver vi altid et uforpligtende tilbud på hele dit byggeprojekt.

Kontakt os i dag på tlf. 86 24 24 54 og lad os få en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Både private og erhverv hjælper vi med byggeprojekter, og ingen opgave er for stor eller for lille til os, så tøv ikke med at kontakte os.

Du er også altid velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular.